cant get to work

This forum is for questions and discussion of all the aspects of handling and cleaning up your footage with Avisynth.
sgt towlie
Joined: Sat Aug 26, 2006 11:10 pm
Location: MONTICELLO,ARKANSAS
Contact:
Org Profile

Postby sgt towlie » Fri Nov 03, 2006 4:01 am

k so now the vid showd up but wont play

User avatar
Moonie
Give me some candy!
Joined: Sun Aug 17, 2003 9:37 am
Status: HP:11900 Strength: 940 Gold:60000 MP:1200
Location: Garland, Tx
Contact:
Org Profile

Postby Moonie » Fri Nov 03, 2006 4:09 am

sgt towlie wrote:k so now the vid showd up but wont play

Thats weird i never had a problem playing a video encoded in divx with ffdshow.

It opens in virtualdub but doesn't show anything?
ImageImageImage
ImageImageImage

sgt towlie
Joined: Sat Aug 26, 2006 11:10 pm
Location: MONTICELLO,ARKANSAS
Contact:
Org Profile

Postby sgt towlie » Fri Nov 03, 2006 4:10 am

never mind i got it going

User avatar
Moonie
Give me some candy!
Joined: Sun Aug 17, 2003 9:37 am
Status: HP:11900 Strength: 940 Gold:60000 MP:1200
Location: Garland, Tx
Contact:
Org Profile

Postby Moonie » Fri Nov 03, 2006 4:33 am

Glad you got it fixed ^_^

Now i must sleep...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ImageImageImage
ImageImageImage


Return to “AviSynth Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests