cant get to work

This forum is for questions and discussion of all the aspects of handling your footage. If you have questions about capturing/ripping footage, AviSynth, or compression/encoding/converting, look here.

Postby sgt towlie » Fri Nov 03, 2006 4:01 am

k so now the vid showd up but wont play
sgt towlie
 
Joined: 26 Aug 2006
Location: MONTICELLO,ARKANSAS

Postby Moonie » Fri Nov 03, 2006 4:09 am

sgt towlie wrote:k so now the vid showd up but wont play

Thats weird i never had a problem playing a video encoded in divx with ffdshow.

It opens in virtualdub but doesn't show anything?
ImageImageImage
ImageImageImage
User avatar
Moonie
Give me some candy!
 
Joined: 17 Aug 2003
Location: Garland, Tx
Status: HP:11900 Strength: 940 Gold:60000 MP:1200

Postby sgt towlie » Fri Nov 03, 2006 4:10 am

never mind i got it going
sgt towlie
 
Joined: 26 Aug 2006
Location: MONTICELLO,ARKANSAS

Postby Moonie » Fri Nov 03, 2006 4:33 am

Glad you got it fixed ^_^

Now i must sleep...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ImageImageImage
ImageImageImage
User avatar
Moonie
Give me some candy!
 
Joined: 17 Aug 2003
Location: Garland, Tx
Status: HP:11900 Strength: 940 Gold:60000 MP:1200

Previous

Return to Footage Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron