[How to upload a video]

This forum is for help with this web site. Please read the FAQ and then search this forum before asking questions here; most likely the question you are about to ask has already been answered.

Postby bubblehead » Wed Jul 21, 2004 3:18 pm

If it's live action then it isn't anime. Therefore it is unconfirmed and won't be confirmed. Give up (on this one anyway).

Sorry, but you should know the rules.
My DVDs
http://www.google.co.jp>http://www.google.com
President of the Sequoia High School anime club!
I have a forum now. O.o Rabid Catgirl
User avatar
bubblehead
 
Joined: 31 Oct 2003

ok i get like everything except one...

Postby Akizu » Wed Aug 25, 2004 6:56 pm

do you upload your amv's here? or on a diffrent website? i get how to set it up and everything but i still dont get how to get the file on this website its confusing me 0_0
User avatar
Akizu
 
Joined: 04 Jun 2004

Postby Otohiko » Wed Aug 25, 2004 7:37 pm

Yes, they're hosted here on the site.

How to get them uploaded? Read the rest of the thread, or better yet, consult Moonslayer's guide. In fact, you probably should've referred to these two things from the start, seeing how they're clearly marked as providing info on the topic :roll:
Otohiko
 
Joined: 05 May 2003

Postby Espi » Wed Oct 13, 2004 6:10 pm

Alright, I'm having the same problem I suppose as most people. My video won't upload.

Alright, I've checked the anime, the music, the info...etc. It says its all there when I finish, no probleme.

But when I get to the "Upload my video" part it doesn't seem to exist, though I can go back and modify it anytime.

I dunno, it may be me. My profile name is viliespi if that helps.

Thanks
Espi
 
Joined: 13 Oct 2004

;__; Baka FTP

Postby Nyaasu_To_Purin » Sat Oct 23, 2004 1:40 pm

I'm up to the step in uploading where I have to connect to the nago.animemusicvideos.org server.
I use Core FTP Lite [which is free]. I've tried 2 other free FTP programs but they haven't been able to connect me to this server either.

Under Site Manager I entered the Site Name, Username, & Password.
And it has the following entered for me:
SSL Listing [checked-off]
SSL Transfers [checked-off]
PASV [checked-off]
Port: 21
Timeout: 60
Retries: 2

And it said [I *ed the Username & Password for this thread]:

Connect socket #464 to 205.134.161.105, port 21...
220 ProFTPD 1.2.8 Server (Nago) [Nago.AnimeMusicVideos.org]
USER **********
331 Password required for ***********.
PASS **********
530 Login incorrect.

So then under Quick Connect I entered the Hostname/IP/URL as nago.animemusicvideos.org and it had the following entered for me:
PASV Mode [checked-off]
OpenSSL [checked-off]
SSL Listing [checked-off]
SSL Transfers [checked-off]
Port: 21
Timeout: 60
Retries: 60

Then I clicked Connect and it gave me a pop-up for User Id and Password and I entered them. And it said this:

Connect socket #888 to , port 21...
Can't establish connection --> :21 @ Sat Oct 23 14:04:17 2004 (122-5)
Bai Ling: A lot of my friends asked 'How's working with Jude Law? He's so handsome.' I said 'Well, I'm lucky. I got to kick his butt.'
User avatar
Nyaasu_To_Purin
 
Joined: 25 Mar 2003
Location: FL, USA

Postby Kalium » Sat Oct 23, 2004 1:46 pm

Most likely a firewall thing. Are you behind a router, NAT, or running a firewall?
User avatar
Kalium
Sir Bugsalot
 
Joined: 03 Oct 2003
Location: Plymouth, Michigan

Postby AMVfreak » Tue Nov 09, 2004 11:51 am

Ultimatetransfan wrote:Ok, I entered a video. I chose audio, video, and set a premiere date. I still can't get the 'upload video' to work. It still says I have no videos with completed information.

Um, help?

http://www.animemusicvideos.org/guides/ ... yer/up.htm
Lurid Enchantment - ICYCLOUD
urban suite - TRYTHIL
大切な思い - BAKADESHI
Expansion - RESK
User avatar
AMVfreak
 
Joined: 14 Mar 2004
Location: LalalalaBoinkBoink, bouncing in my head.

Postby AbsoluteDestiny » Sat Nov 13, 2004 2:13 pm

OK I think that all the common answers are here. If people still have problems after reading all the posts, please make a new Help post but explain what you have tried and what exactly didnt work.

Any new problems/solutions I'll post here.

AD
User avatar
AbsoluteDestiny
 
Joined: 15 Aug 2001
Location: Oxford, UK

Previous

Return to Site Help & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron