problem

For help and discussion concerning the Sony Vegas software.

problem

Postby galama112 » Mon Apr 19, 2010 9:37 am

http://img691.imageshack.us/img691/3112/errorrz.png

Hi i dont know if this is the right topic but i have a little problem everytime i use 2 videos in 1 timeline i got purple squares

[Kariudo: Large image converted to link, thread moved to vegas forum]
galama112
 
Joined: 19 Apr 2010

Re: problem

Postby Enigma » Mon Apr 19, 2010 3:02 pm

How is your footage encoded?This usually happens when it's xvid/divx/other lossy format encoded footage
User avatar
Enigma
That jolly ol' bastid
 
Joined: 07 Mar 2009
Location: California
Status: Free

Re: problem

Postby Êricō » Wed Jun 16, 2010 4:13 am

Enigma wrote:How is your footage encoded?This usually happens when it's xvid/divx/other lossy format encoded footage


This happens in Adobe Premiere Pro as well and also may happen in mp4. format. I suggest starting the project agin and it shouldn't happen again.

This probably happened maybe because you transferred the project files over a hard drive or did any transferring.
I do all the right things for all the wrong reasons.
Êricō
 
Joined: 15 Apr 2010

Re: problem

Postby Nya-chan Production » Wed Jun 16, 2010 4:21 am

What Enigma said - you shouldn't use XviD/DivX/mp4/anything except lossless avi (uncompressed, lagarith, huffyyuv - preferably lagarith for Vegas)
ImageImageImageImageImageImageImage
User avatar
Nya-chan Production
The :< point of view
 
Joined: 15 Nov 2006
Location: Ward 7F
Status: White bracelet


Return to Sony Vegas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron