Audio issue in WAX 2.0

For help and discussion about specific video editing systems like Adobe software, Windows Movie Maker, Magix, Sony Vegas, etc. Please note the subforums.

Audio issue in WAX 2.0

Postby guy07 » Mon Jun 07, 2010 8:53 pm

Ok, I'm using wax 2.0 and trying to import a song to edit to. It can use wav files so i converted a mp3 file to wav and imported it. When i placed it on the timeline I didn't get any audio on the playback. I don't think it supports any other sort of audio file. I don't even get audio when I playback a avi with audio in it. Thoughts, anyone?
User avatar
guy07
 
Joined: 08 Sep 2003
Location: T.O.
Status: Back in beard.

Re: Audio issue in WAX 2.0

Postby guy07 » Mon Jun 07, 2010 8:55 pm

Scratch that, I don't know what I did but it's working now. Bizarre. :|
User avatar
guy07
 
Joined: 08 Sep 2003
Location: T.O.
Status: Back in beard.

Re: Audio issue in WAX 2.0

Postby guy07 » Tue Jun 08, 2010 11:29 am

nope, it's faked. too many audio issues to list ...
User avatar
guy07
 
Joined: 08 Sep 2003
Location: T.O.
Status: Back in beard.

Re: Audio issue in WAX 2.0

Postby Niotex » Wed Jun 09, 2010 1:01 am

Freeware.
Image
User avatar
Niotex
The Phantom Canine
 
Joined: 08 Jun 2003
Location: Netherlands
Status: Simply Insane

Re: Audio issue in WAX 2.0

Postby post-it » Thu Jul 08, 2010 11:03 am

umm . Q: I thought WAX was for like "3D Lettering" and "Objects to be Modeled" sorta like Blender.

.. and your using it for Video Editing; did I miss something??
User avatar
post-it
 
Joined: 17 Jul 2002
Status: Audio: bass remains; if else, 3D


Return to Video Editing Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests