AVI problems

For help and discussion concerning the Windows Movie Maker software.

Postby Elam89 » Tue Dec 11, 2007 7:19 am

no i do not have vista
Elam89
 
Joined: 04 Feb 2005

Postby JaddziaDax » Tue Dec 11, 2007 7:28 am

Though I'm told that it doesn't work as well as huffyuv... you could try lagarith instead...
User avatar
JaddziaDax
Crazy Cat Lady!
 
Joined: 16 Mar 2004
Location: somewhere i think O.o
Status: I has a TRU Arceus

Postby Autraya » Tue Dec 11, 2007 7:38 am

JaddziaDax wrote:Though I'm told that it doesn't work as well as huffyuv... you could try lagarith instead...

I have a new theory as to why that is... I've been told Lagarith uses more processing power... that would explain it's sometimes shitty performance in WMM ('cause I believe you never had and problems with it Katie)
imo new theory
new banzors in the making :p
User avatar
Autraya
Zero Punctuation
 
Joined: 11 Mar 2003
Location: Terra Australis
Status: old

Postby JaddziaDax » Tue Dec 11, 2007 8:05 am

I never really had a problem with it mostly because ive never used it in anything other than Vegas (It works as smoothly as huffy in Vegas)... :P and I have a decent processor in my computer hehe...


I usually only bring it up as a "last resort" for people who refuse to go the huffy way... lagarith makes smaller files sure, but they are still large smaller files
User avatar
JaddziaDax
Crazy Cat Lady!
 
Joined: 16 Mar 2004
Location: somewhere i think O.o
Status: I has a TRU Arceus

Postby Elam89 » Tue Dec 11, 2007 3:20 pm

Thanx for da help guys but i seem to haved fixed the problem, I had alot of codecs on my pc and i got rid of them and now i use cccp
Elam89
 
Joined: 04 Feb 2005

Previous

Return to Windows Movie Maker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron