Video Information

Information

 • Member: ChristianHUN
 • Title: Tales of Nobodies
 • Premiered: 2007-09-22
 • Categories:
 • Song:
  • Marilyn Manson The Nobodies
 • Anime:
 • Comments: If you know the Chrno Crusade there isn't much thing to explain. Anyway, let me describe the story of this amv for you. When I watched the anime, i thought that:
  Aion and the other sinners are wanted to do something what will give them an "eternal life". You know, the feeling, that I did something big, I'm somebody in this big world, and I'm special, because I was the one who did it. Fighting for not just freedome, fighting for fame, fighting for the feeling: I'm somebody. Just like in the real life, there is paymant for it. Sometimes we need to dirt our hands, sometimes we need to do bad things, just to archive our goal. Of course, sometimes there is somebody who regrets his deeds. But the past...isnt something what we can forget that easily, we need to fight against our past that we can live in the present. Even if you fail in this battle, if you did everything to correct your mistakes in the past, you can say that in the end: "This isn't a bad ending! This is not a bad thing!"

  Well, maybe I'm the only one who thought that, maybe not. Anyway, this is just one thing from the lot of message of the Chrno Crusade. I hope everybody will see in this amv, what i've seen!

  Sorry for my bad english, I will correct someday (or not :P ) :)

  Program used:
  Adobe Premier pro 2.0

  -------------------------------------------------------------
  Magyarul, mert úgy egyszerűbb:
  Nos ,ha valaki nem értette volna a gyenge angolom miatt, vagy egyéb okokból a szöveget akkor most leírom magyarul is. (Kicsit bővebben ráadásul :P )
  Mikor elkezdtem nézni ezt az animet, nagyon megfogott. A rengeteg utalás, az aprólékosan felépített világ, a mondanivaló, minden. Nem régiben találtam meg ezt a számot Mansontól, tök véletlenül, és mikor meghallgattam, úgy éreztem erre amv-t kell vágnom a Chrno Crusadeből. Hogy miért? Mert az egész animere igaz ez a szám úgy érzem. Aion és Chrno, két "ördög" akik összefognak,hogy kitörjenek a pandemoniumból, hogy szabadságot nyerjenek és ne függjenek senkitől. Viszont azt hiszem valójában nem erről van szó (legalábbis nem egészen), végig úgy éreztem,hogy Aion több akar lenni mindenkinél, ő akar lenni az a valaki akinek neve örökké fent marad. Ahogy pedig Chrno elfogadta az ajánlatát, úgy hatott mintha csak azt mondaná: "Adsz nekem is egy lehetőséget,hogy a nevem a tied mellett lehessen?". Hiszen addig nem is nagyon érdekelte őt semmi, egy volt a sok közül. Aztán persze Chrnoban megingott a hit, abban amit tett, talán rájött, hogy nem feltétlen a jó utat választotta. Persze az esély arra,hogy különbek legyünk a többiektől mindenkit megbolondít.

  Minden esetre nem gondolom,hogy ez lenne a fő mondanivalója az animenak, hiszen ez az anime annyi mondanivalót hordoz magával,hogy hülyeség lenne bármit is kiemelni azok közül. Remélem az amvmtől sokan kedvet kapnak azok közül ehhez az animehez akik még nem látták, és sokak meglátnak benne mást is akik már látták. Próbáltam úgy összevágni,hogy kerek történet jöjjön ki a dologból, és azt hiszem ez sikerült is. Abban már csak reménykedni tudok,hogy ezt nem csak én látom így. Nos, jó szórakozást az AMV-hez :)

  ----------------------------------------
  Lyrics:
  "The Nobodies"

  Today I am dirty
  I want to be pretty
  Tomorrow, I know I'm just dirt

  Today I am dirty
  I want to be pretty
  Tomorrow, I know I'm just dirt

  Fear the nobodies
  Wanna be Somebodies
  We're dead,
  We know just who we are

  We are the nobodies
  Wanna be Somebodies
  We're dead,
  We know just who we are

  Yesterday I was dirty
  Wanted to be pretty
  I know now that I'm forever dirt

  Yesterday I was dirty
  Wanted to be pretty
  I know now that I'm forever dirt

  We are the nobodies
  Wanna be Somebodies
  We're dead,
  We know just who we are

  We are the nobodies
  Wanna be Somebodies
  We're dead,
  We know just who we are

  Some children died the other day
  We fed machines and then we prayed
  Puked up and down in morbid faith
  You should have seen the ratings that day

Opinions (1)

Downloads