Problems with bleach episodes past 166 not working in SV

For help and discussion concerning Sony's Movie Studio and Vegas editing software.
StressedSoul
Joined: Mon Feb 16, 2009 9:37 am
Org Profile

Problems with bleach episodes past 166 not working in SV

Postby StressedSoul » Sun Jul 12, 2009 9:09 am

All of my bleach episodes past 166, when imported into SV, only load the audio part of the file and the video part does not come up when I put it into a timeline. Does anyone know how I can get the video to work in SV whether I need to download a specific codec or what?

User avatar
Vivaldi
Polemic Apologist
Joined: Sat Sep 29, 2007 9:39 am
Location: Petting mah cat..
Org Profile

Re: Problems with bleach episodes past 166 not working in SV

Postby Vivaldi » Sun Jul 12, 2009 10:58 am

If you're codec is Xvid\DivX\H.264 it won't work.

Basically, if you downloaded it, It probably work. You'll need to covert it to a lossless codec like lagirith or HuffYUV as described in a few of the guides we have hanging around here.
Image
Image
<Kenzichu> HAHAHA!!
<Kenzichu> everyone died!

User avatar
Vivaldi
Polemic Apologist
Joined: Sat Sep 29, 2007 9:39 am
Location: Petting mah cat..
Org Profile

Re: Problems with bleach episodes past 166 not working in SV

Postby Vivaldi » Sun Jul 12, 2009 10:59 am

Vivaldi wrote:If you're codec is Xvid\DivX\H.264 it won't work.

Basically, if you downloaded it, It probably won't work. You'll need to covert it to a lossless codec like lagirith or HuffYUV as described in a few of the guides we have hanging around here.

Fix'd
Image
Image
<Kenzichu> HAHAHA!!
<Kenzichu> everyone died!


Return to “Sony Movie Studio & Vegas”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests