Anything Hardware

This forum is for help with and discussion about your video hardware.

Anything Hardware

Postby Hitori » Sat Jun 29, 2002 12:04 pm

Well, nothing here today... Hhhhhhhmmmm.....

Can't wait until I get my new computer rig done so I can post something here about hardware... If needed. :)
User avatar
Hitori
 
Joined: 06 Feb 2002
Location: New Mexico
Status: I might be back.

Postby grayplague » Sat Jun 29, 2002 8:18 pm

how does this fit into hardware help? you dont have a problem..... yet :wink:

Seems more suited for "off topic" in my opinion

<yawn>...... im bored
/::.:.. <a href="http://www.animemusicvideos.org/members/members_myprofile.php?user_id=1190" target="#new"><b>my profile</b></a> ..:.::/|/::.:.. <a href="http://www.ijouhassei.com" target="#new"><b>my site</b></a> ..:.::/
User avatar
grayplague
 
Joined: 26 Mar 2001
Location: Kettering, Ohio, USA

Postby Hitori » Sat Jun 29, 2002 8:58 pm

Yeah yeah yeah!!! I know... :lol:

That is why I posted the message here to get something going on and I telling people that I will eventually post a "Help Me, this (place hardware problem here) isn't working or something..." :wink:
User avatar
Hitori
 
Joined: 06 Feb 2002
Location: New Mexico
Status: I might be back.

Postby grayplague » Sat Jun 29, 2002 9:21 pm

i hear ya. Everyone has a problem sometime or another :(
/::.:.. <a href="http://www.animemusicvideos.org/members/members_myprofile.php?user_id=1190" target="#new"><b>my profile</b></a> ..:.::/|/::.:.. <a href="http://www.ijouhassei.com" target="#new"><b>my site</b></a> ..:.::/
User avatar
grayplague
 
Joined: 26 Mar 2001
Location: Kettering, Ohio, USA

Postby jbone » Sun Jun 30, 2002 11:37 am

grayplague wrote:i hear ya. Everyone has a problem sometime or another :(


Even if the problem's leastsuspected's blatant disregard of the forum's topic... ;-)
User avatar
jbone
 
Joined: 12 Jan 2002
Location: DC, USA
Status: Single. (Lllladies.)

:?: Anything Hardware :?:

Postby Hitori » Sun Jun 30, 2002 1:00 pm

jbone - yes, i may have mental problems, but uuummm... hhhhhmm....
i did have a problem but somehow i fixed it...
and that somehow i can't remember.... :lol:
stuff like burning in VCD and it skips on playback off the CD but runs fine on my computer...
weird mental problems like that go a long way and somehow correct themselves!!! :wink:

well, i'll throw a question out there and see if anyone has an answer.

"Help Me, my DVD drive makes weird clicking sounds when I copy the VOB files using SmartRipper, is there a way to fix the problem? It only does that when I use SmartRipper..." Could it be a corrupt file somewhere, SmartRipper itself or a driver somewhere!? The clicking only happens when copying the VOB files and nothing else and plus the DVD drive is about 4 months old and had a lot of use in copying the files to make my videos. And then when converting the VOB file to an AVI/MPG file, every other file would have a small noticable skip near the end of the clips. Well, not really a skip but a freeze frame and speeds up to catch the rest of the clip. (I threw this question out to see if anyone had a logical explanation of what the problem is.) DVD drives are nice and cheap nowadays, I may buy another one if I can't find a way to fix the problem. (I haven't looked at any other site/search engine for my problems and hope the AMV community can help me with the problem I have.) :?:

Now this thread has something that deals with Video Hardware help. :roll:
User avatar
Hitori
 
Joined: 06 Feb 2002
Location: New Mexico
Status: I might be back.


Return to Video Hardware Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests