AVI - Frozen

For help and discussion concerning the Windows Movie Maker software.

AVI - Frozen

Postby Faeyas » Fri Nov 02, 2007 4:03 pm

So I usually just convert my media into the windows format, but for some reason this anime doesn't like that format and wont covert. So I converted it into AVI and am using that.

I can edit all I like and its fine, except when I play it back to see how my footage is acting with the music. You know, the most crucial part? It plays through alright, I pause it, and I tell it to go back to the beginning, so I can continue editing...

Then it freezes.

It does this religiously, I was wondering if it was a bug anyone was aware of, or if I'm doing something wrong while using AVI film instead of the usual windows format.
User avatar
Faeyas
 
Joined: 02 Nov 2007

Postby Faeyas » Fri Nov 02, 2007 4:24 pm

Oh! Yeah reading things helps... Can a mod close this please?
User avatar
Faeyas
 
Joined: 02 Nov 2007

Postby JaddziaDax » Fri Nov 02, 2007 4:56 pm

aww but i wanted to copy/paste my response to your other thread here too O:
User avatar
JaddziaDax
Crazy Cat Lady!
 
Joined: 16 Mar 2004
Location: somewhere i think O.o
Status: I has a TRU Arceus

Postby Faeyas » Fri Nov 02, 2007 7:15 pm

*giggles*

It is SUCH good advice! I don't blame you wanting to C/P it.

^^ You are a good person Jaddzia. Thank you for your help.
User avatar
Faeyas
 
Joined: 02 Nov 2007


Return to Windows Movie Maker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron