Start-up Problem in Sony Vegas Pro 8

For help and discussion concerning Magix's (formerly Sony's) Movie Studio and Vegas Pro editing software.
User avatar
ShadowExia00
Joined: Wed Jul 29, 2009 12:39 am
Org Profile

Start-up Problem in Sony Vegas Pro 8

Postby ShadowExia00 » Sun Feb 28, 2010 8:03 pm

so a few days ago i was working on a video. i saved it and closed vegas. 2 days later... I try to open vegas and it says
"An Error has occurred in the script on this page.
Line: 9
Char: 1
Error:file:///C:/Users/Family/AppData/Local/Temp/udat/upsell.htm
Do you want to keep running scripts on this page?
Yes No"
whatever i pick the same thing happens...nothing
vegas doesnt load it doesnt do anything. so i try it again same thing happened.
now i cannot use vegas do to this problem, so far ive tryed:
rebooting
clearing cookies and temp files and rebooting
uninstalling vegas
reinstalling vegas

Somebody Help ME PLEASE!
ImageImage

User avatar
aerotem
show 'em my judo throw
Joined: Wed Jul 01, 2009 11:28 pm
Status: nah
Location: New Hampshire
Contact:
Org Profile

Re: Start-up Problem in Sony Vegas Pro 8

Postby aerotem » Wed Mar 03, 2010 11:17 pm

there's probably a problem with the script, or you probably don't have cookies enabled in IE, which is obvious what this script wants to open up.
either that or delete all of the sony vegas registry keys, which will bring up the registration/serial box which you'll have to re-enter, and that should probably be fixed, but i don't know if it would work for you, but it worked for me.
Image

User avatar
ShadowExia00
Joined: Wed Jul 29, 2009 12:39 am
Org Profile

Re: Start-up Problem in Sony Vegas Pro 8

Postby ShadowExia00 » Fri Mar 05, 2010 11:03 pm

how do i enable the cookies in IE
ImageImage

User avatar
aerotem
show 'em my judo throw
Joined: Wed Jul 01, 2009 11:28 pm
Status: nah
Location: New Hampshire
Contact:
Org Profile

Re: Start-up Problem in Sony Vegas Pro 8

Postby aerotem » Wed Mar 24, 2010 10:04 am

ShadowExia00 wrote:how do i enable the cookies in IE


http://www.timeanddate.com/custom/cookiesie.html
Image

Animegal6
Joined: Tue Aug 09, 2011 2:40 pm
Org Profile

Re: Start-up Problem in Sony Vegas Pro 8

Postby Animegal6 » Sat Oct 01, 2011 6:05 pm

okkk im having the same problem, so how did it go using this way? in which im soo confused on how to work it lol


Return to “Movie Studio & Vegas Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests