Video plays in preveiw but not when put on timeline

For help and discussion about specific video editing systems like Adobe software, Windows Movie Maker, Magix, Sony Vegas, etc. Please note the subforums.

Video plays in preveiw but not when put on timeline

Postby ForeverZeroo » Thu Nov 12, 2009 9:54 pm

Running Vegas 9 Pro on Vista

Capturing video from Vdubmod with Lagarith. they were MKV. I made them avi.
Did so with one series already and it works fine.
moved on to the 2nd series:
--Original video source plays fine
--Seems to capture fine as well
--when captured will not play on VLC player and will either not play or freeze on Vegas timeline. BUT it will play perfectly on vegas's preveiw window BEFORE i put it on the timeline....

.....any idea?
Image
Image
User avatar
ForeverZeroo
 
Joined: 03 Aug 2003
Location: Philadelphia, Pa

Re: Video plays in preveiw but not when put on timeline

Postby Kariudo » Fri Nov 13, 2009 2:55 pm

it's not divx/xvid is it?
ImageImage
Image
User avatar
Kariudo
Twilight prince
 
Joined: 15 Jul 2005
Location: Los taquitos unidos
Status: 1924 bots banned and counting!

Re: Video plays in preveiw but not when put on timeline

Postby ForeverZeroo » Fri Nov 13, 2009 3:52 pm

Kariudo wrote:it's not divx/xvid is it?


no its lagarith
Image
Image
User avatar
ForeverZeroo
 
Joined: 03 Aug 2003
Location: Philadelphia, Pa

Re: Video plays in preveiw but not when put on timeline

Postby Kariudo » Fri Nov 13, 2009 4:11 pm

try disabling resample (right click, switches, disable resample)
ImageImage
Image
User avatar
Kariudo
Twilight prince
 
Joined: 15 Jul 2005
Location: Los taquitos unidos
Status: 1924 bots banned and counting!

Re: Video plays in preveiw but not when put on timeline

Postby ForeverZeroo » Sat Nov 14, 2009 7:09 am

Kariudo wrote:try disabling resample (right click, switches, disable resample)



on vegas or vdubmod?
Image
Image
User avatar
ForeverZeroo
 
Joined: 03 Aug 2003
Location: Philadelphia, Pa

Re: Video plays in preveiw but not when put on timeline

Postby Kariudo » Sat Nov 14, 2009 12:11 pm

vegas
ImageImage
Image
User avatar
Kariudo
Twilight prince
 
Joined: 15 Jul 2005
Location: Los taquitos unidos
Status: 1924 bots banned and counting!

Re: Video plays in preveiw but not when put on timeline

Postby ForeverZeroo » Sat Nov 14, 2009 12:14 pm

Kariudo wrote:vegas

when i see an option called switches i only see mute and solo
Image
Image
User avatar
ForeverZeroo
 
Joined: 03 Aug 2003
Location: Philadelphia, Pa

Re: Video plays in preveiw but not when put on timeline

Postby Enigma » Sat Nov 14, 2009 12:25 pm

ForeverZeroo wrote:
Kariudo wrote:vegas

when i see an option called switches i only see mute and solo

Image
User avatar
Enigma
That jolly ol' bastid
 
Joined: 07 Mar 2009
Location: California
Status: Free


Return to Video Editing Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests