Something strange...

For help and discussion concerning the Windows Movie Maker software.

Something strange...

Postby Atreyu_NES » Thu Mar 05, 2009 8:44 pm

Okay, I'm trying to make a Tales of Symphonia amv, but I've had a list of problems.

-It zooms oddly. In the fullscreen preview it looks fine, but when I publish it it's zoomed in. Only a little, but still noticeably.
-There are lines on the left side of the video. I don't even know what this is about. o.o
-The full screen preview skips. I attribute this to WMM suckage, but still. It looks like it's supposed to, but it skips at the beginning of a new clip.

I attribute these problems to the fact that I'm editing a .mkv file, but I'm able to import, edit and publish it, but I'm working really hard on this amv, and would love if the final product was nice. I'm thinking of putting it into a contest. Any suggestions would be incredibly helpful.
Atreyu_NES
 
Joined: 19 Jun 2008
Location: In front of my laptop....o.o

Re: Something strange...

Postby SenTrix » Fri Mar 06, 2009 7:06 am

some s/s would be of help and did u try opening ur mkv files through VDm via Avisynth? cos windows movie maker works best with huffy.
Image <<..:: Click Me ::..>> Image
User avatar
SenTrix
 
Joined: 23 Jun 2008
Location: South East England
Status: Editing

Re: Something strange...

Postby Atreyu_NES » Sun Mar 08, 2009 12:32 am

s/s? XD Sorry, I just need some clarification, and I'll try your suggestions.
Atreyu_NES
 
Joined: 19 Jun 2008
Location: In front of my laptop....o.o

Re: Something strange...

Postby Kariudo » Sun Mar 08, 2009 1:06 am

s/s = screen shot
Image
Image
User avatar
Kariudo
Twilight prince
 
Joined: 15 Jul 2005
Location: Los taquitos unidos
Status: 1924 bots banned and counting!

Re: Something strange...

Postby Atreyu_NES » Tue Mar 10, 2009 4:14 pm

Image

Take a close look at the left side and you'll see the lines. This is the published version
Atreyu_NES
 
Joined: 19 Jun 2008
Location: In front of my laptop....o.o

Re: Something strange...

Postby SenTrix » Tue Mar 10, 2009 4:36 pm

"This Photo Is Currently Unavialable"
Image <<..:: Click Me ::..>> Image
User avatar
SenTrix
 
Joined: 23 Jun 2008
Location: South East England
Status: Editing

Re: Something strange...

Postby Atreyu_NES » Tue Mar 10, 2009 4:47 pm

Image

>.< Sorry about that
Atreyu_NES
 
Joined: 19 Jun 2008
Location: In front of my laptop....o.o

Re: Something strange...

Postby SenTrix » Tue Mar 10, 2009 4:57 pm

was your footages in huffy? cos huffy works best with WMM, although lag works well and is less bigger in files size. have you tried filtering your episodes/movie in virtual dub with avisynth? and if need to install the amvapp if u still havent downloaded it yet.
if you want to talk to me with me in full detail with your problem, you can add me over msn or aim or simply pm me about it.

Sentrix
Image <<..:: Click Me ::..>> Image
User avatar
SenTrix
 
Joined: 23 Jun 2008
Location: South East England
Status: Editing

Re: Something strange...

Postby Atreyu_NES » Tue Mar 10, 2009 5:09 pm

I tried to send you a message on AIM, but it says you don't receive offline messages
Atreyu_NES
 
Joined: 19 Jun 2008
Location: In front of my laptop....o.o

Re: Something strange...

Postby kukuruza » Mon Aug 10, 2009 9:38 am

It was not strange at me such problems
kukuruza
 
Joined: 09 Aug 2009


Return to Windows Movie Maker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron