UGHH

For help and discussion concerning the Windows Movie Maker software.

UGHH

Postby thistimearound » Wed May 21, 2008 3:37 pm

ok so i fixed the 1/2 green screen on my amv
example:http://www.youtube.com/watch?v=ESmNJPK_y9w
i think i did at least. i did what this person said:
http://www.youtube.com/watch?v=ESmNJPK_y9w
i downloaded the xvid codec and applyed it like they said.
(i have windows vista && im using windows movie maker)
now i tryed to publish my AMV again and i have another prblem.
it says "this project contains source files that are missing or that have beenmodified after import. Your project cannot be published as a movie until the source files have been located or deleted from the project"
ugh. thats just great. whats wrng now?
User avatar
thistimearound
 
Joined: 21 Apr 2007

Postby JaddziaDax » Wed May 21, 2008 4:12 pm

User avatar
JaddziaDax
Crazy Cat Lady!
 
Joined: 16 Mar 2004
Location: somewhere i think O.o
Status: I has a TRU Arceus

Postby thistimearound » Wed May 21, 2008 6:07 pm

oh chill your grill :roll:
User avatar
thistimearound
 
Joined: 21 Apr 2007

Postby JaddziaDax » Wed May 21, 2008 6:20 pm

STOP POSTING EVERYWHERE LIKE AN ASSHOLE
User avatar
JaddziaDax
Crazy Cat Lady!
 
Joined: 16 Mar 2004
Location: somewhere i think O.o
Status: I has a TRU Arceus

Postby Autraya » Wed May 21, 2008 6:38 pm

thistimearound wrote:PLEASE LOCK MY THREADS CUS I CANT READ STICKIES, FORUM RULES OR PEOPLES RESPONSES AND KEEP JUST POSTING!
yeah I thought you said something like that. :roll:
new banzors in the making :p
User avatar
Autraya
Zero Punctuation
 
Joined: 11 Mar 2003
Location: Terra Australis
Status: old


Return to Windows Movie Maker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests