can having to many anime episodes and songs in collections

For help and discussion concerning the Windows Movie Maker software.

can having to many anime episodes and songs in collections

Postby Nets_VC_15 » Fri Jan 26, 2007 2:31 pm

ruin WMM. I have upladed about 10 more episodes of Naruto into my Collections and now I am having serious problems.
- Music will sound staticky at times
- Placing a clip on the time line and putting it on mute might freeze
- sometimes I will place a clip on the timeline and see if it fits with the song, I will play it together and nothing happens, that blue laser bar won't go through the timeline and play them together.
- At one point when I actually got a second slip on the time line, WMM just exited out and for some strange reason didn't give me that WMM error thing where you have the option to send the issue or not.
- In collections, after the clip has been spread out into clips, they are all green
- Now I can't even play the spread out clips, I can play them but instead playing it, it just freezes at the very first image.
Nets_VC_15
 
Joined: 05 Dec 2006

Postby JaddziaDax » Fri Jan 26, 2007 3:04 pm

are your episodes incoded in....





dun dun dun




divx or xvid?
User avatar
JaddziaDax
Crazy Cat Lady!
 
Joined: 16 Mar 2004
Location: somewhere i think O.o
Status: I has a TRU Arceus

Postby Autraya » Fri Jan 26, 2007 4:26 pm

yesterday it synced
today it does not
WMM is like that.

hint: Read the FAQ at the top of this forum :!:
new banzors in the making :p
User avatar
Autraya
Zero Punctuation
 
Joined: 11 Mar 2003
Location: Terra Australis
Status: old

Postby Up In Flamez » Fri Jan 26, 2007 6:49 pm

autraya wrote:yesterday it synced
today it does not
WMM is like that.

hint: Read the FAQ at the top of this forum :!:


no offense but i think that FAQ was a waste of time. No newbies read that, and even if they do read it, they claim that they cant find their problem in there.
Up In Flamez
 
Joined: 30 Apr 2006
Location: Los Angeles

Postby Autraya » Fri Jan 26, 2007 8:30 pm

uP|iN|fLaM3z wrote:no offense but i think that FAQ was a waste of time. No newbies read that, and even if they do read it, they claim that they cant find their problem in there.

none taken.
check the thread mate, it seems that there is at least 1 person who read it, which means it's not a complete failure *thinks:one is better than none*.
and like i said before it gives those of us answering the questions a refrence point.
provided you can understand occa. but then I saw your battle with
sweetdeily wrote:gramma nazi's
in the premiere for newbies thread so not much chance of you having a go at me for aussie-isms :wink:
new banzors in the making :p
User avatar
Autraya
Zero Punctuation
 
Joined: 11 Mar 2003
Location: Terra Australis
Status: old

Postby BlaCk_PeArL_27 » Fri Jan 26, 2007 10:00 pm

autraya wrote:yesterday it synced
today it does not
WMM is like that.

hint: Read the FAQ at the top of this forum :!:


:lol: you forgot somthing Autra

WMM is buggy and it SUX too :!:

and this is the bright kid who read the FAQ before posting also I guess :roll: he is NEWBIE :lol:
chicken993 wrote:Oooh This explains all the problems I was gonna ask about. Thanks A Bunch! :P
User avatar
BlaCk_PeArL_27
 
Joined: 11 Jan 2007
Location: SoCal, North Hills
Status: Married and lots of Child LOL

Postby Autraya » Sat Jan 27, 2007 12:58 am

Black_Pearl_Rainne wrote:
:lol: you forgot somthing Autra

WMM is buggy and it SUX too :!:



yeah :lol: some people get upset when I tell them that, even though it's the truth
new banzors in the making :p
User avatar
Autraya
Zero Punctuation
 
Joined: 11 Mar 2003
Location: Terra Australis
Status: old

Postby BlaCk_PeArL_27 » Sat Jan 27, 2007 12:10 pm

autraya wrote:
Black_Pearl_Rainne wrote:
:lol: you forgot somthing Autra

WMM is buggy and it SUX too :!:



yeah :lol: some people get upset when I tell them that, even though it's the truth


:lol: yeah.... well it's hard to admit the truth but it is... TRUE

I'm not upset though.... when my WMM is getting flaky I'm :x in my prog.
User avatar
BlaCk_PeArL_27
 
Joined: 11 Jan 2007
Location: SoCal, North Hills
Status: Married and lots of Child LOL

Postby Minion » Sat Jan 27, 2007 12:17 pm

this thread needs moar shameless plug :O!
http://www.animemusicvideos.org/phpBB/viewforum.php?f=5
KioAtWork: I'm so bored. I don't have class again for another half hour.
Minion: masturbate into someones desk and giggle about it for the remaining 28 minutes
User avatar
Minion
 
Joined: 22 May 2004
Location: orlando

Postby Minion » Sat Jan 27, 2007 12:17 pm

KioAtWork: I'm so bored. I don't have class again for another half hour.
Minion: masturbate into someones desk and giggle about it for the remaining 28 minutes
User avatar
Minion
 
Joined: 22 May 2004
Location: orlando

Postby Nets_VC_15 » Sat Jan 27, 2007 3:07 pm

autraya wrote:yesterday it synced
today it does not
WMM is like that.

hint: Read the FAQ at the top of this forum :!:


I figured as much that it was just WMM being buggy,and ye aI tend to read the FAQ, but I already know about all that. I just assumed someone else might have encountered a similar probablem had figured out how to fix it.

Sadly, my friend wanted to make a Naruto AMV and the ones that I got were edited to need the DixX 3 Low motion codec, he downloaded it without me knowing, once I deleted that, everything went back to normal.

Now it's back to only freezing when it wants to piss me off like the good ole days :D
Nets_VC_15
 
Joined: 05 Dec 2006

Postby BlaCk_PeArL_27 » Sat Jan 27, 2007 10:36 pm

Nets_VC_15 wrote:I figured as much that it was just WMM being buggy,and ye aI tend to read the FAQ, but I already know about all that. I just assumed someone else might have encountered a similar probablem had figured out how to fix it.

Sadly, my friend wanted to make a Naruto AMV and the ones that I got were edited to need the DixX 3 Low motion codec, he downloaded it without me knowing, once I deleted that, everything went back to normal.

Now it's back to only freezing when it wants to piss me off like the good ole days :D
Sorry but I didn't get this so I quote it :? as I can understand you figure it out by now what's your problem, am I right? Then it is fine to you if you WMM is freezing sometimes, am I right that too?
Nets_VC_15 wrote:I just assumed someone else might have encountered a similar probablem had figured out how to fix it.
I had the same problem as you do but some of those so I guess check your codec and other installed program if they have running double it might keep freezing your WMM. If not :roll: I think give alot more patience if your using WMM :lol: but
Black_Pearl_Rainne wrote:it's give you HEADACHE though if you can bare it or take a Tylenol it's up to you :lol:
User avatar
BlaCk_PeArL_27
 
Joined: 11 Jan 2007
Location: SoCal, North Hills
Status: Married and lots of Child LOL

Postby Nets_VC_15 » Sat Jan 27, 2007 10:48 pm

Black_Pearl_Rainne wrote:
Nets_VC_15 wrote:I figured as much that it was just WMM being buggy,and ye aI tend to read the FAQ, but I already know about all that. I just assumed someone else might have encountered a similar probablem had figured out how to fix it.

Sadly, my friend wanted to make a Naruto AMV and the ones that I got were edited to need the DixX 3 Low motion codec, he downloaded it without me knowing, once I deleted that, everything went back to normal.

Now it's back to only freezing when it wants to piss me off like the good ole days :D
Sorry but I didn't get this so I quote it :? as I can understand you figure it out by now what's your problem, am I right? Then it is fine to you if you WMM is freezing sometimes, am I right that too?
Nets_VC_15 wrote:I just assumed someone else might have encountered a similar probablem had figured out how to fix it.
I had the same problem as you do but some of those so I guess check your codec and other installed program if they have running double it might keep freezing your WMM. If not :roll: I think give alot more patience if your using WMM :lol: but
Black_Pearl_Rainne wrote:it's give you HEADACHE though if you can bare it or take a Tylenol it's up to you :lol:


I should check what I write, after reading that I don't blame you. Basically, a friend of mine wanted to make a Naruto AMV. Some of the episodes I put into my collections needed the DivX 3 Low-Motion Codec. He downloaded the codec without me knowing and the codec he downloaded was some sort of package thing with a lot of up-to-date codecs or something. Once I remeoved it from my computer, WMM started working normally again.
Nets_VC_15
 
Joined: 05 Dec 2006

Postby BlaCk_PeArL_27 » Sat Jan 27, 2007 11:11 pm

:shock: oh!..... then I say Thanks for explaining me about that ^_^ well good luck to your AMV then :wink:
User avatar
BlaCk_PeArL_27
 
Joined: 11 Jan 2007
Location: SoCal, North Hills
Status: Married and lots of Child LOL


Return to Windows Movie Maker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests