Probably Common Prob but cant find solution "out-of-syn

For help and discussion concerning the Windows Movie Maker software.

Probably Common Prob but cant find solution "out-of-syn

Postby fallenangel_ash » Sat Jan 20, 2007 11:28 pm

okay.. this is prob a common prob and i apologise for posting but
i cant find it.. so here it goes

i started making a new AMV, and when i watch it from the start its fine but when i watch the part i edited its out of sync.. why ??
is there any way i can fix this?

im using WMM 2.1
<a href="http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=136933" target="_blank"><img src="http://i24.photobucket.com/albums/c3/fallenangelash/ouranisforlovers-1.gif" border="0" alt="Photobucket - Video and Image Hosting"></a>
<a href="http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=137049" target="_blank"><img src="http://i24.photobucket.com/albums/c3/fallenangelash/dancetothisbeat.gif" border="0" alt="Photobucket - Video and Image Hosting"></a>
User avatar
fallenangel_ash
 
Joined: 18 Oct 2006
Location: Behind You

Postby Purge » Sun Jan 21, 2007 12:02 am

theres an answer to that question here :)
http://www.animemusicvideos.org/phpBB/v ... hp?t=75439
User avatar
Purge
 
Joined: 10 Oct 2005
Location: Under Aus

Postby fallenangel_ash » Sun Jan 21, 2007 12:05 am

lol ive looked there but cant find the right topic
<a href="http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=136933" target="_blank"><img src="http://i24.photobucket.com/albums/c3/fallenangelash/ouranisforlovers-1.gif" border="0" alt="Photobucket - Video and Image Hosting"></a>
<a href="http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=137049" target="_blank"><img src="http://i24.photobucket.com/albums/c3/fallenangelash/dancetothisbeat.gif" border="0" alt="Photobucket - Video and Image Hosting"></a>
User avatar
fallenangel_ash
 
Joined: 18 Oct 2006
Location: Behind You

Postby BlaCk_PeArL_27 » Sun Jan 21, 2007 12:47 am

one question what kind of video clips contains in you WMM 2.1?
User avatar
BlaCk_PeArL_27
 
Joined: 11 Jan 2007
Location: SoCal, North Hills
Status: Married and lots of Child LOL

Postby Arigatomina » Sun Jan 21, 2007 1:05 am

Did you look at the "Can't Sync" thread right below yours? Here's a link:
http://www.animemusicvideos.org/phpBB/v ... hp?t=76047

It's probably a preview issue for you, too. Copy and pasted from that thread, see if it applies:

"Don't try to rewatch the entire video in WMM - just preview parts as you edit. To view the entire video, export and use windows media player."

.
.
If it's only getting out of sync after a while (by the time you get to the newly edited clips), it's probably a memory issue. Don't watch from the beginning. Click the mouse over the timeline right before the newly edited clips and only preview the new stuff.

If it's still not synced, it's a codec issue. That FAQ Black_Pearl linked to definitely covers codec issues. The basics - don't edit with divx/xvid/mpg/wmv or anything besides huffyuv and lagarith.
User avatar
Arigatomina
 
Joined: 03 Apr 2003

Postby Autraya » Sun Jan 21, 2007 1:15 am

Purge wrote:theres an answer to that question here :)
http://www.animemusicvideos.org/phpBB/v ... hp?t=75439


question 1...
new banzors in the making :p
User avatar
Autraya
Zero Punctuation
 
Joined: 11 Mar 2003
Location: Terra Australis
Status: old

Postby NS » Sun Jan 21, 2007 1:59 pm

Everyone who says "hehe i looked there just couldn't find it" means the ydidn't look there and still won't, they just want somebody to tell them.

[MOD 403: OT posts removed]
ImageImage
User avatar
NS
I like pants
 
Joined: 08 Jul 2006
Location: Minneapolis, Minnesota
Status: Pants

Postby fallenangel_ash » Tue Jan 23, 2007 7:11 pm

i have read the stickys.. thats why i posted... it doesnt really apply to me.
anyway... ive read somewhere else a way around it.. so yeah

i didnt mean to look like a n00b or be lazy or anything.. but i honestly didnt understand.

x

ash
<a href="http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=136933" target="_blank"><img src="http://i24.photobucket.com/albums/c3/fallenangelash/ouranisforlovers-1.gif" border="0" alt="Photobucket - Video and Image Hosting"></a>
<a href="http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=137049" target="_blank"><img src="http://i24.photobucket.com/albums/c3/fallenangelash/dancetothisbeat.gif" border="0" alt="Photobucket - Video and Image Hosting"></a>
User avatar
fallenangel_ash
 
Joined: 18 Oct 2006
Location: Behind You

Postby BlaCk_PeArL_27 » Tue Jan 23, 2007 11:38 pm

fallenangel_ash wrote:i have read the stickys.. thats why i posted... it doesnt really apply to me.
anyway... ive read somewhere else a way around it.. so yeah

i didnt mean to look like a n00b or be lazy or anything.. but i honestly didnt understand.

x

ash


So what kind of your video clipz imported in WMM?

Is that .AVI .DivX/Xvid or MP4?... to be clear because I really didn't get your point out of sync :?
User avatar
BlaCk_PeArL_27
 
Joined: 11 Jan 2007
Location: SoCal, North Hills
Status: Married and lots of Child LOL

Postby Autraya » Wed Jan 24, 2007 7:45 am

fallenangel_ash wrote:i have read the stickys.. thats why i posted... it doesnt really apply to me.
ash

If what you are talking about is that it doesn't sync during playback then that is covered in the sticky.
But if you mean that it looks fine in the program but doesn't sync after you export there is a comment about saving to lower quality causing this issue in the FAQ and below the FAQ there is a comment by Sweetdeily which covers this as well.

So I'm not sure from the information you've given us how this doesn't apply to you.
But if you've solved your problem already perhaps you could tell us exactly what the problem was and how you fixed it so that we can add this new scenario to the sticky.
new banzors in the making :p
User avatar
Autraya
Zero Punctuation
 
Joined: 11 Mar 2003
Location: Terra Australis
Status: old

Postby Ch3aLs3A L!n@ » Thu Jan 25, 2007 9:18 pm

autraya wrote:
fallenangel_ash wrote:i have read the stickys.. thats why i posted... it doesnt really apply to me.
ash


So I'm not sure from the information you've given us how this doesn't apply to you.
But if you've solved your problem already perhaps you could tell us exactly what the problem was and how you fixed it so that we can add this new scenario to the sticky.


I say :roll: she's shy to say it here :?

then how can other help you?
User avatar
Ch3aLs3A L!n@
 
Joined: 25 May 2006
Location: I am your next door only ^_^


Return to Windows Movie Maker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest