Unable to change frame size in Premiere

Discussion and help related to Adobe video software goes here. e.x. Premiere, After Effects, Photoshop, etc.
jediphoenix
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:44 pm
Org Profile

Unable to change frame size in Premiere

Postby jediphoenix » Sat Mar 13, 2010 11:11 pm

I can't find any solutions from adobe.com or from googling about this - in either CS3 or CS4, all of my presets are 720x480, and I'm unable to change them to another ratio, as the drop down menu for PAR only gives me a 4:3 or 16:9 option in 720x480, and the boxes to change my frame size are grayed out.



Thanks in advance.

jediphoenix
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:44 pm
Org Profile

Re: Unable to change frame size in Premiere

Postby jediphoenix » Sat Mar 13, 2010 11:16 pm

And I totally didn't see the Adobe Software sub-forum, sorry. Any chance that this could be moved there?

User avatar
Vax
Sexy black guy
Joined: Sat Oct 11, 2008 11:14 am
Location: New York
Org Profile

Re: Unable to change frame size in Premiere

Postby Vax » Sun Mar 14, 2010 9:00 am

Right next to the load preset tab, there's a custom settings tab where you could change frame size/rate etc.

jediphoenix
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:44 pm
Org Profile

Re: Unable to change frame size in Premiere

Postby jediphoenix » Sun Mar 14, 2010 7:35 pm

Yeah the custom settings tab didn't allow me to change it - turns out I have to change the editing mode to 'desktop'. :sweat:


Return to “Adobe Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest