Premiere cs3 shutting down my computer?

Discussion and help related to Adobe video software goes here. e.x. Premiere, After Effects, Photoshop, etc.

Premiere cs3 shutting down my computer?

Postby Vax » Tue Jul 07, 2009 2:02 pm

Yeah, I've been running Adobe Premiere pro cs3 for quite a while now with not issues really, until recently. It happens on several occasions, when I start it up, it shuts down my computer. And when I start it up, I get an error #3039,1. Really don't know what to do here. Should I re-install?
User avatar
Vax
Sexy black guy
 
Joined: 11 Oct 2008
Location: New York

Re: Premiere cs3 shutting down my computer?

Postby Vax » Tue Jul 07, 2009 2:03 pm

Double post..
But, I think this will be important too. The same number error came up on my Norton too. :|
User avatar
Vax
Sexy black guy
 
Joined: 11 Oct 2008
Location: New York

Re: Premiere cs3 shutting down my computer?

Postby AaronAMV » Tue Jul 07, 2009 3:35 pm

Get McAfee! No, seriously. I know there is a page that lists every single adobe error, so try finding that and you should be able to tell what error it is.

Have you just tried googling it yet?
Image
User avatar
AaronAMV
eating that e. coli spinach
 
Joined: 22 Jan 2008
Location: (◔ ◡ ◔ )
Status: (◔ ◡ ◔ )

Re: Premiere cs3 shutting down my computer?

Postby Zwill » Tue Jul 07, 2009 4:03 pm

Google tells you its from norton when you try "error number #3039,1"

Some guy did say this though.

"I have recently installed XP service pack 3 and the error has gone away. Just wanted to throw that one out there."

Random link: http://community.norton.com/norton/boar ... e.id=19892

:|

Could give it a shot or read the whole 9 pages.
Image Image
User avatar
Zwill
 
Joined: 27 Jun 2007
Status: Doing stuff ;\

Re: Premiere cs3 shutting down my computer?

Postby Vax » Tue Jul 07, 2009 9:58 pm

Zwill wrote:Google tells you its from norton when you try "error number #3039,1"


Haha, it is a Norton defect, so totally wrong place to post this. But the only program it did affect was Adobe Premiere..Soo yeah..I just clicked ignore problem though I'm more likely to get a virus now, but now, no problems yet. Whatever.

Norton Sucks... And to think I used to defend its ass. Stupid thread..lock please.. :|
[MOD 403: Locked at op's request]
User avatar
Vax
Sexy black guy
 
Joined: 11 Oct 2008
Location: New York


Return to Adobe Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests