error in adobe after effects

Discussion and help related to Adobe video software goes here. e.x. Premiere, After Effects, Photoshop, etc.

error in adobe after effects

Postby savemejc » Mon Dec 18, 2006 4:33 pm

I keep getting and error message saying GLopen error can any one help??
User avatar
savemejc
 
Joined: 25 Apr 2006

Re: error in adobe after effects

Postby Gepetto » Mon Dec 18, 2006 5:06 pm

savemejc wrote:I keep getting and error message saying openGL error can any one help??


Reinstall the OpenGL files.

If that doesn't work:

1)What were you trying to do when the error occured?
2)What is the exact text of the error message?
3)How much RAM and HD space do you have and how fast is your processor?
And God spoke unto the Chicken, and He said: "Thou shalt crosseth the road", and the Chicken did cross the road, and there was much rejoicing.
My DeviantART profile
User avatar
Gepetto
Mr. Poopy Pants
 
Joined: 10 Jun 2004
Location: The Tokyo Settlement
Status: Bored to tears

Postby Minion » Mon Dec 18, 2006 5:21 pm

goto your preferences in AE and disable opengl. it's a checkbox. i believe in the video catagory.
KioAtWork: I'm so bored. I don't have class again for another half hour.
Minion: masturbate into someones desk and giggle about it for the remaining 28 minutes
User avatar
Minion
 
Joined: 22 May 2004
Location: orlando

Postby savemejc » Thu Dec 21, 2006 6:05 pm

Minion wrote:goto your preferences in AE and disable opengl. it's a checkbox. i believe in the video catagory.


thanks man that worked now how about getting some sound? it seems my files when i try to preview there is no sound.??
User avatar
savemejc
 
Joined: 25 Apr 2006

Postby savemejc » Thu Dec 21, 2006 6:09 pm

never mind found out what the problem was.
User avatar
savemejc
 
Joined: 25 Apr 2006


Return to Adobe Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests