AE cs4[Rendering/AVI lossless problem]

Discussion and help related to Adobe video software goes here. e.x. Premiere, After Effects, Photoshop, etc.

AE cs4[Rendering/AVI lossless problem]

Postby IzayaNeko » Thu Sep 22, 2011 10:13 am

Okay!I made my video and i put it in the render queue!I put my video in AVI lossless and i render it!
First:The size of it was like 5,17GB(youtube couldn't upload it,so i need to render it in a way to be smaller)

Second:There wasn't any sound!

Any suggestions how to fix my settings right? :sweat: :roll
IzayaNeko
 
Joined: 11 Jun 2011

Re: AE cs4[Rendering/AVI lossless problem]

Postby Pwolf » Thu Sep 22, 2011 1:07 pm

well, make sure you check the "export audio" box in the render settings... also, lossless means that it's going to retrain quality so it's going to be big. Once you are able to export your audio, take that video and encode it x264.
ImageImage
ImageImage
Like the AMV .Org App? Think about donating to help me make it better.
User avatar
Pwolf
Friendly Neighborhood Pwaffle
 
Joined: 03 May 2001
Location: Some where in California, I forgot :\

Re: AE cs4[Rendering/AVI lossless problem]

Postby IzayaNeko » Fri Sep 23, 2011 5:42 am

Pwolf wrote:well, make sure you check the "export audio" box in the render settings... also, lossless means that it's going to retrain quality so it's going to be big. Once you are able to export your audio, take that video and encode it x264.

Isn't there an other way to do it so the file won't be so large? :?
IzayaNeko
 
Joined: 11 Jun 2011

Re: AE cs4[Rendering/AVI lossless problem]

Postby BasharOfTheAges » Fri Sep 23, 2011 6:36 am

no its supposed to be at large. You compress it outside of adobe's encoder using something more capable.
User avatar
BasharOfTheAges
Just zis guy, you know?
 
Joined: 14 Sep 2004
Location: Merrimack, NH
Status: Extreeeeeeeeeme

Re: AE cs4[Rendering/AVI lossless problem]

Postby IzayaNeko » Fri Sep 23, 2011 8:08 am

BasharOfTheAges wrote:no its supposed to be at large. You compress it outside of adobe's encoder using something more capable.


I'll try this video that i just found on youtube.....

i don't know if it'll work but if it will that will be great!Check it out

http://www.youtube.com/watch?v=bKtCaF9DcCE
IzayaNeko
 
Joined: 11 Jun 2011

Re: AE cs4[Rendering/AVI lossless problem]

Postby IzayaNeko » Fri Sep 23, 2011 8:53 am

I also found these 2 more videos!You might as well check them out too!^^

1:
http://www.youtube.com/watch?v=dnoI1LwG ... re=related

2:
http://www.youtube.com/watch?v=gNAwiTur ... re=related
IzayaNeko
 
Joined: 11 Jun 2011


Return to Adobe Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests