FFvideosource:no suitable output format found

This forum is for questions and discussion of all the aspects of handling and cleaning up your footage with Avisynth.
User avatar
Mol
Strawberry Pie
Joined: Thu Feb 22, 2007 2:28 am
Status: Star Huntin'
Location: Sweden
Org Profile

FFvideosource:no suitable output format found

Postby Mol » Sat Aug 06, 2011 2:27 am

^
And what do i do with it?
I'ts an uncompressed avi since it had as problem with lag but...
I wanted to make mp4 with zarx and ffms2 since DSS kinda messes up a little my file.

Any hints? ; O
Still better than that MMO.
Image

User avatar
Mol
Strawberry Pie
Joined: Thu Feb 22, 2007 2:28 am
Status: Star Huntin'
Location: Sweden
Org Profile

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby Mol » Sat Aug 06, 2011 4:20 am

nvm i messed up files.

Anyway another problem:zarx wont start processing video (it processes audio and like 30 mins passed and nothing happens/it doesn't start to process vid)
Still better than that MMO.
Image

User avatar
Mol
Strawberry Pie
Joined: Thu Feb 22, 2007 2:28 am
Status: Star Huntin'
Location: Sweden
Org Profile

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby Mol » Sat Aug 06, 2011 4:55 am

Bat doesn't even process audio
so i have put audio seperately first and now x.264 crashes ("x.264 has stopped working")
same thing without audio
http://i56.tinypic.com/zu5ic7.jpg
heh
Still better than that MMO.
Image

User avatar
Mol
Strawberry Pie
Joined: Thu Feb 22, 2007 2:28 am
Status: Star Huntin'
Location: Sweden
Org Profile

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby Mol » Sun Aug 07, 2011 8:22 am

Seems to be another bug in FFvideosource. :|

i used avisource just to check if im dumb or something :uhoh:
and it works fine.

i will try to pl around wth new r5xx relases.
Still better than that MMO.
Image

Mister Hatt
Joined: Tue Dec 25, 2007 8:26 am
Status: better than you
Contact:
Org Profile

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby Mister Hatt » Sun Aug 21, 2011 7:39 am

It's not a bug in ffms2, it's a pebcak error. There is a difference. If it works for you now tho, whatever.

User avatar
Mol
Strawberry Pie
Joined: Thu Feb 22, 2007 2:28 am
Status: Star Huntin'
Location: Sweden
Org Profile

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby Mol » Sun Aug 21, 2011 10:50 am

well ffms2 fails at it no matter what command i set so idk what i do wrong D: but it's the only thing that doesn't work for me with it. and since Avisource does the job it doesn't matter i guess.
Still better than that MMO.
Image


Return to “AviSynth Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest