FFvideosource:no suitable output format found

This forum is for questions and discussion of all the aspects of handling your footage. If you have questions about capturing/ripping footage, AviSynth, or compression/encoding/converting, look here.

FFvideosource:no suitable output format found

Postby M'o'l » Sat Aug 06, 2011 2:27 am

^
And what do i do with it?
I'ts an uncompressed avi since it had as problem with lag but...
I wanted to make mp4 with zarx and ffms2 since DSS kinda messes up a little my file.

Any hints? ; O
GO MAGIC CARP USE SPLASH ATTACK.
User avatar
M'o'l
Strawberry Pie
 
Joined: 22 Feb 2007
Location: Sweden
Status: Problem, Officer?

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby M'o'l » Sat Aug 06, 2011 4:20 am

nvm i messed up files.

Anyway another problem:zarx wont start processing video (it processes audio and like 30 mins passed and nothing happens/it doesn't start to process vid)
GO MAGIC CARP USE SPLASH ATTACK.
User avatar
M'o'l
Strawberry Pie
 
Joined: 22 Feb 2007
Location: Sweden
Status: Problem, Officer?

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby M'o'l » Sat Aug 06, 2011 4:55 am

Bat doesn't even process audio
so i have put audio seperately first and now x.264 crashes ("x.264 has stopped working")
same thing without audio
http://i56.tinypic.com/zu5ic7.jpg
heh
GO MAGIC CARP USE SPLASH ATTACK.
User avatar
M'o'l
Strawberry Pie
 
Joined: 22 Feb 2007
Location: Sweden
Status: Problem, Officer?

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby M'o'l » Sun Aug 07, 2011 8:22 am

Seems to be another bug in FFvideosource. :|

i used avisource just to check if im dumb or something :uhoh:
and it works fine.

i will try to pl around wth new r5xx relases.
GO MAGIC CARP USE SPLASH ATTACK.
User avatar
M'o'l
Strawberry Pie
 
Joined: 22 Feb 2007
Location: Sweden
Status: Problem, Officer?

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby Mister Hatt » Sun Aug 21, 2011 7:39 am

It's not a bug in ffms2, it's a pebcak error. There is a difference. If it works for you now tho, whatever.
Mister Hatt
 
Joined: 25 Dec 2007
Status: better than you

Re: FFvideosource:no suitable output format found

Postby M'o'l » Sun Aug 21, 2011 10:50 am

well ffms2 fails at it no matter what command i set so idk what i do wrong D: but it's the only thing that doesn't work for me with it. and since Avisource does the job it doesn't matter i guess.
GO MAGIC CARP USE SPLASH ATTACK.
User avatar
M'o'l
Strawberry Pie
 
Joined: 22 Feb 2007
Location: Sweden
Status: Problem, Officer?


Return to Footage Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests