Problem With VFAPIConv

This forum is for questions and discussion of all the aspects of handling your footage. If you have questions about capturing/ripping footage, AviSynth, or compression/encoding/converting, look here.

Problem With VFAPIConv

Postby TwilightChrono » Sat Nov 12, 2011 10:27 pm

Well, ever since I installed the NEW AMVApp version, it seems to not have installed this. And I have had to download it from Doom9 but It seems that it isn't working properly or something so I am really confused. Keeps telling me the script I am inputting is not a valid type when I know it is.

Can someone help me please?
Image
Premiering At Another Anime Con 2012
User avatar
TwilightChrono
 
Joined: 21 Nov 2007
Location: In Your Dreams.......Watching You Sleep

Re: Problem With VFAPIConv

Postby mirkosp » Sun Nov 13, 2011 12:22 am

I know how to fix this, however there is a reason for vfapiconv not being included anymore.
And that is, there are better tools to work with fake avi files.
Please, read the related guide.
Image
User avatar
mirkosp
MODkip
 
Joined: 24 Apr 2006
Location: Gallarate (VA), Italy
Status: (」・ワ・)」(⊃・ワ・)⊃

Re: Problem With VFAPIConv

Postby TwilightChrono » Sun Nov 13, 2011 12:40 am

Alright. I appreciate it. Thanks.
Image
Premiering At Another Anime Con 2012
User avatar
TwilightChrono
 
Joined: 21 Nov 2007
Location: In Your Dreams.......Watching You Sleep


Return to Footage Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron