crash! please help

This forum is for the general discussion of Anime Music Videos.

crash! please help

Postby Aneino_Kaijin » Tue Jul 09, 2002 3:51 pm

I'm trying to rip some clips from DVDs on my new DVD drive and have been following the EXCELLENT guides on this site, and have pulled the VOB files off the DVDs. But when I try to use DVD2AVI, it crashes. Every time! I tried FLASKMpg as well, and that's doing the same thing.

Anyone have this problem? I have WinXP, could that be part? Also, are there any other programs out there that could do the same thing? Thanks
User avatar
Aneino_Kaijin
 
Joined: 31 May 2002
Location: NY

Postby jbone » Tue Jul 09, 2002 4:06 pm

You're not making AVIs with DVD2AVI, are you? Make sure you just save the project files.
User avatar
jbone
 
Joined: 12 Jan 2002
Location: DC, USA
Status: Single. (Lllladies.)

...

Postby Aneino_Kaijin » Tue Jul 09, 2002 4:16 pm

Nope. It goes when I try to move the scroll bar
User avatar
Aneino_Kaijin
 
Joined: 31 May 2002
Location: NY

Postby Eek-1 » Tue Jul 09, 2002 4:33 pm

dont use the scrollbar then!



OK, try this: import only one vob file and try preview see if it runs ok. after that you can export or try another one. find out which one that contain errors, and then redo that vob.


if that doesnt work try rip dvd again using another program, ie vStrip.
User avatar
Eek-1
 
Joined: 22 Jun 2002
Location: Klang Valley
Status: 0xc00000e9

Hmmm

Postby Aneino_Kaijin » Tue Jul 09, 2002 4:40 pm

*wanders off to try that* Thanks! :-)
User avatar
Aneino_Kaijin
 
Joined: 31 May 2002
Location: NY

*chuckles

Postby Aneino_Kaijin » Tue Jul 09, 2002 4:47 pm

Well, that worked, only doing one at a time! But now I can't open the AVS file. Sometimes you can't win. *laughs and wanders off to fiddle with it some more*
User avatar
Aneino_Kaijin
 
Joined: 31 May 2002
Location: NY

Postby jbone » Tue Jul 09, 2002 4:51 pm

You may need to rewrite the AVS file.
User avatar
jbone
 
Joined: 12 Jan 2002
Location: DC, USA
Status: Single. (Lllladies.)

Hmmmm

Postby Aneino_Kaijin » Tue Jul 09, 2002 4:58 pm

Do you have to save it any special way? I mean other than with the correct affix on the end. Premiere claims it does not recognise that sort of file (and I did put the plugins in the plugin folder)

Sorry I'm being such a pain.
User avatar
Aneino_Kaijin
 
Joined: 31 May 2002
Location: NY

woo!

Postby Aneino_Kaijin » Tue Jul 09, 2002 5:48 pm

got it. Now just to make it stop being just a black line.

Amazing what the little break afforded by pointless forum posting can do for a frazzled brain. :_)
User avatar
Aneino_Kaijin
 
Joined: 31 May 2002
Location: NY

Postby jbone » Tue Jul 09, 2002 8:01 pm

Have you installed the Huffyuv codec?
User avatar
jbone
 
Joined: 12 Jan 2002
Location: DC, USA
Status: Single. (Lllladies.)


Return to General AMV

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests