<IMG SRC=> tag broken

This forum is for help with this web site. Please read the FAQ and then search this forum before asking questions here; most likely the question you are about to ask has already been answered.
User avatar
jbone
Joined: Sat Jan 12, 2002 4:45 am
Status: Single. (Lllladies.)
Location: DC, USA
Contact:
Org Profile

<IMG SRC=> tag broken

Postby jbone » Sat Jul 06, 2002 12:55 pm

Phade, please check out this thread: <A HREF=http://www.animemusicvideos.org/phpBB/viewtopic.php?p=4318#4318>http://www.animemusicvideos.org/phpBB/viewtopic.php?p=4318#4318</A>

Unless I'm a compleat raging freaking moron and misused the proper HTML tags and can't see it, then for some reason real HTML is broken on this new message board.

Walkey
Joined: Wed Jul 10, 2002 2:13 am
Contact:
Org Profile

I have a solution even though i am not Phade

Postby Walkey » Wed Jul 10, 2002 4:27 am

hey,

When you posted
<IMG SRC=http://www.thefinalact.net/misc/lookatthese.gif ALT=a pointless gesture">
you missed the inverted commas on 3 occasions
it should read

<IMG SRC="http://www.thefinalact.net/misc/lookatthese.gif" ALT="a pointless gesture">

but all on one line

and shouldnt the alternate have a file extension

User avatar
jbone
Joined: Sat Jan 12, 2002 4:45 am
Status: Single. (Lllladies.)
Location: DC, USA
Contact:
Org Profile

Re: I have a solution even though i am not Phade

Postby jbone » Wed Jul 10, 2002 11:45 am

Walkey wrote:hey,

When you posted
<IMG SRC=http://www.thefinalact.net/misc/lookatthese.gif ALT=a pointless gesture">
you missed the inverted commas on 3 occasions
it should read

<IMG SRC="http://www.thefinalact.net/misc/lookatthese.gif" ALT="a pointless gesture">

but all on one line

and shouldnt the alternate have a file extension


"Inverted commas?" ROFL. They're quotation marks.

And I know I missed one, there should have been one after the "ALT=" tag but before the text.

The ones surrounding the URL aren't required. If the IMG tag was going to work, it would've worked without them. In any case, my second attempt (without the ALT tag) would have worked if the IMG tag worked.


Return to “Site Help & Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests