Downloading problem

This forum is for help with this web site. Please read the FAQ and then search this forum before asking questions here; most likely the question you are about to ask has already been answered.
shizzmynizz
Joined: Sun Oct 11, 2009 7:08 pm
Org Profile

Downloading problem

Postby shizzmynizz » Thu Mar 22, 2012 6:50 pm

Hi !

So... I have a problem downloading videos from LOCAL. Basically when I press local download I get a BLANK space, with only "LOCAL DOWNLOAD" , even refresh doesn't help. I'm guessing the problem is on my mozilla firefox, because I don't have this issue on other browsers.

The thing is, I have been using mozilla for a long time and never had this problem before while downloading local.

Image

Please help me.

User avatar
mirkosp
The Absolute Mudman
Joined: Mon Apr 24, 2006 6:24 am
Status: (」・ワ・)」(⊃・ワ・)⊃
Location: Gallarate (VA), Italy
Contact:
Org Profile

Re: Downloading problem

Postby mirkosp » Thu Mar 22, 2012 7:09 pm

Other users on firefox have been reporting issues with local downloads, but the issues do not seem to be there with other browsers. A temporary solution would be, much like you already thought, using Chrome when trying to download videos, as I'm not sure when this problem will be fixed...
Image

User avatar
shati
Joined: Sun May 02, 2004 4:53 pm
Location: USA
Org Profile

Re: Downloading problem

Postby shati » Thu Mar 22, 2012 7:10 pm

Do you have any new adblock software? Security settings? If I'm remembering right, I had to disable Adblock on this site to get the download page to load.

shizzmynizz
Joined: Sun Oct 11, 2009 7:08 pm
Org Profile

Re: Downloading problem

Postby shizzmynizz » Fri Mar 23, 2012 4:15 am

shati wrote:Do you have any new adblock software? Security settings? If I'm remembering right, I had to disable Adblock on this site to get the download page to load.


Indeed. I do have Adblock. I`ll try disabling filters for this site, maybe it`ll help.

shizzmynizz
Joined: Sun Oct 11, 2009 7:08 pm
Org Profile

Re: Downloading problem

Postby shizzmynizz » Fri Mar 23, 2012 4:19 am

It worked! Thank you good sir.


Return to “Site Help & Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests