New Upload Server "Kero" Installed and Working

This forum is for site announcements. Please go here to read the SITE & FORUM RULES.

Postby Coffee 54 » Thu Feb 24, 2005 9:20 pm

Is it just me, out of all of the videos I've pulled from Kero, I've only been promted to give two of them stars. Is anyone else having this problem?
User avatar
Coffee 54
 
Joined: 11 May 2004

Postby Scintilla » Thu Feb 24, 2005 9:32 pm

Well, I guess you'd have to ask the admins to find out what exactly happened with that.
ImageImage
:pizza: :pizza: Image :pizza: :pizza:
User avatar
Scintilla
(for EXTREME)
 
Joined: 31 Mar 2003
Location: New Jersey
Status: Quo

Postby GloryQuestor » Thu Feb 24, 2005 9:51 pm

I entered my video information before Kero was installed, and now have uploaded it to Kero, but all I am getting in the info fields are some blanks.

All the information for the video is in the "Edit Video" windows, yet when I click on the video name in the Confirm Video window and on the Search pages, it comes up with the artist and the subject, but everything else is missing. :(

Can someone check on this before I confirm the upload?

Thanks. :)
Samurai Warriors Productions
Website Administrator, AnimeMusicVideos.Org
Pittsburgh Japanese Culture Society Events - AMV Department Head
Anime Weekend Atlanta - Video Art Track Department Supervisor
Another Anime Convention - Fan-Works Theater Staff
ImageImage
User avatar
GloryQuestor
Moderation Hero
 
Joined: 13 Apr 2004
Location: Cane Ridge, TN
Status: Moved to a new town, looking around.

Postby GloryQuestor » Thu Feb 24, 2005 9:52 pm

Sorry, I forgot to include a direct link to the video information:

http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=62693
Samurai Warriors Productions
Website Administrator, AnimeMusicVideos.Org
Pittsburgh Japanese Culture Society Events - AMV Department Head
Anime Weekend Atlanta - Video Art Track Department Supervisor
Another Anime Convention - Fan-Works Theater Staff
ImageImage
User avatar
GloryQuestor
Moderation Hero
 
Joined: 13 Apr 2004
Location: Cane Ridge, TN
Status: Moved to a new town, looking around.

Postby SSJVegita0609 » Fri Feb 25, 2005 12:49 am

Coffee 54 wrote:Is it just me, out of all of the videos I've pulled from Kero, I've only been promted to give two of them stars. Is anyone else having this problem?


I've gotten 2 vids from Kero, neither have allowed me to give star ratings. Wonder what the problem is.
The best effects are the ones you don't notice.
User avatar
SSJVegita0609
 
Joined: 03 Aug 2002
Location: Around...

Postby Corran » Fri Feb 25, 2005 2:27 am

SSJVegita0609 wrote:
Coffee 54 wrote:Is it just me, out of all of the videos I've pulled from Kero, I've only been promted to give two of them stars. Is anyone else having this problem?


I've gotten 2 vids from Kero, neither have allowed me to give star ratings. Wonder what the problem is.


It sounds like it isn't counting your download as complete once the download is finished.

By using the test bits page I'm able to rate the videos.

http://www.animemusicvideos.org/members ... stbits.php
User avatar
Corran
 
Joined: 14 Oct 2002

Postby DarkValo » Fri Feb 25, 2005 5:29 am

I'm not sure if my problem is to do with the new server or not.

I entered info for two new videos the day before yesterday. One has come up as normal I just need to upload it but the other isn't appearing in my profile. It's only appearing in the 'Edit Video' link and the 'upload video' link. It's got all the correct info in it.

Does anyone know what the problem is?
User avatar
DarkValo
 
Joined: 16 May 2004
Location: UK

Postby derobert » Fri Feb 25, 2005 6:52 am

GloryQuestor wrote:Sorry, I forgot to include a direct link to the video information:

http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=62693
Something is wrong there... I'll look into it. But it has nothing to do with Kero, so go ahead and confirm the video as long as the test download works.
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert
User avatar
derobert
Phantom of the .Org
 
Joined: 24 Oct 2001
Location: AOD Command Fortress

Postby derobert » Fri Feb 25, 2005 6:55 am

SSJVegita0609 wrote:I've gotten 2 vids from Kero, neither have allowed me to give star ratings. Wonder what the problem is.
Known bug. If you resume a download, it won't get counted. Fixing that was put off until after Kero is finished.
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert
User avatar
derobert
Phantom of the .Org
 
Joined: 24 Oct 2001
Location: AOD Command Fortress

Postby derobert » Fri Feb 25, 2005 6:56 am

Corran wrote:By using the test bits page I'm able to rate the videos.
Test bits shouldn't have any effect on Kero.
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert
User avatar
derobert
Phantom of the .Org
 
Joined: 24 Oct 2001
Location: AOD Command Fortress

Postby derobert » Fri Feb 25, 2005 6:57 am

DarkValo wrote:I entered info for two new videos the day before yesterday. One has come up as normal I just need to upload it but the other isn't appearing in my profile. It's only appearing in the 'Edit Video' link and the 'upload video' link. It's got all the correct info in it.
What is the video ID number of the broken video (the number after v= if you look in the URL)
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert
User avatar
derobert
Phantom of the .Org
 
Joined: 24 Oct 2001
Location: AOD Command Fortress

Postby derobert » Fri Feb 25, 2005 7:18 am

derobert wrote:
GloryQuestor wrote:Sorry, I forgot to include a direct link to the video information:

http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=62693
Something is wrong there... I'll look into it. But it has nothing to do with Kero, so go ahead and confirm the video as long as the test download works.

OK, I've fixed it now. Turns out when I edited video_info.php yesterday I used JOIN where I should of used LEFT JOIN. Sorry about that.
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert
User avatar
derobert
Phantom of the .Org
 
Joined: 24 Oct 2001
Location: AOD Command Fortress

Postby GloryQuestor » Fri Feb 25, 2005 7:18 am

derobert wrote:
GloryQuestor wrote:Sorry, I forgot to include a direct link to the video information:

http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=62693
Something is wrong there... I'll look into it. But it has nothing to do with Kero, so go ahead and confirm the video as long as the test download works.


Okay, I confirmed it and was uploaded properly.

Thank you for your help. :)
Samurai Warriors Productions
Website Administrator, AnimeMusicVideos.Org
Pittsburgh Japanese Culture Society Events - AMV Department Head
Anime Weekend Atlanta - Video Art Track Department Supervisor
Another Anime Convention - Fan-Works Theater Staff
ImageImage
User avatar
GloryQuestor
Moderation Hero
 
Joined: 13 Apr 2004
Location: Cane Ridge, TN
Status: Moved to a new town, looking around.

Postby derobert » Fri Feb 25, 2005 7:42 am

OK, Content-Disposition: Attachment has been added. It should prompt you to save the file now.
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert
User avatar
derobert
Phantom of the .Org
 
Joined: 24 Oct 2001
Location: AOD Command Fortress

Postby DarkValo » Fri Feb 25, 2005 8:07 am

derobert wrote:
DarkValo wrote:I entered info for two new videos the day before yesterday. One has come up as normal I just need to upload it but the other isn't appearing in my profile. It's only appearing in the 'Edit Video' link and the 'upload video' link. It's got all the correct info in it.
What is the video ID number of the broken video (the number after v= if you look in the URL)


The only thing I can get is : vid_id=63230 is that any good lol
User avatar
DarkValo
 
Joined: 16 May 2004
Location: UK

PreviousNext

Return to Site Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest