phpBB upgrade

This forum is for site announcements. Please go here to read the SITE & FORUM RULES.
User avatar
derobert
Phantom of the .Org
Joined: Wed Oct 24, 2001 8:35 am
Location: Sterling, Virginia
Contact:
Org Profile

phpBB upgrade

Postby derobert » Wed Nov 24, 2004 3:08 am

We're on 2.0.11 now; tell me if anything breaks.
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert

User avatar
godix
a disturbed member
Joined: Sat Aug 03, 2002 12:13 am
Org Profile

Postby godix » Wed Nov 24, 2004 3:10 am

Well, I just now got a message telling me I didn't have permission to access this directory when I tried to make a post. Opening a new window and posting from that worked fine though.
Image

User avatar
derobert
Phantom of the .Org
Joined: Wed Oct 24, 2001 8:35 am
Location: Sterling, Virginia
Contact:
Org Profile

Postby derobert » Wed Nov 24, 2004 12:08 pm

godix wrote:Well, I just now got a message telling me I didn't have permission to access this directory when I tried to make a post. Opening a new window and posting from that worked fine though.
yeah, I had to disable access to the forum during the update. That's what you saw.
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert

User avatar
Lyrs
Joined: Thu Aug 29, 2002 2:41 pm
Location: Internet Donation: 5814 Posts
Org Profile

Postby Lyrs » Wed Nov 24, 2004 2:27 pm

Yeah, we're safe from highlight crackage now! :roll:
GeneshaSeal - Dead Seals for Free
Orgasm - It's a Science

User avatar
post-it
Joined: Wed Jul 17, 2002 5:21 am
Status: Hunting Tanks
Location: Chilliwack - Fishing
Org Profile

Postby post-it » Wed Nov 24, 2004 11:35 pm

would a re-routing to "site not found" be considered abnormal?
- the flaw occured while clicking the "video's link" ( the one which leads to
the Donations page - before the AMV starts to download. )

also, the Boards Responce time seems to be getting slower - I'm on dial-up.

- just things I've noticed today, as compared to last week-end.
WinME

User avatar
Zero
Joined: Sun Jul 11, 2004 1:32 am
Location: Somewhere else
Contact:
Org Profile

Postby Zero » Thu Nov 25, 2004 1:35 am

post-it wrote:would a re-routing to "site not found" be considered abnormal?
- the flaw occured while clicking the "video's link" ( the one which leads to
the Donations page - before the AMV starts to download. )


Should have nothing to do with the fourms. (Unless the databases are tied)

also, the Boards Responce time seems to be getting slower - I'm on dial-up.


It's your connection. I don't notice a change.

-Zero
Phade wrote:(I've actually promised to spend some time with my wife now. It's "happy Friday time".)


Return to “Site Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest