phpBB upgrade

This forum is for site announcements. Please go here to read the SITE & FORUM RULES.

phpBB upgrade

Postby derobert » Wed Nov 24, 2004 3:08 am

We're on 2.0.11 now; tell me if anything breaks.
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert
User avatar
derobert
Phantom of the .Org
 
Joined: 24 Oct 2001
Location: AOD Command Fortress

Postby godix » Wed Nov 24, 2004 3:10 am

Well, I just now got a message telling me I didn't have permission to access this directory when I tried to make a post. Opening a new window and posting from that worked fine though.
Image
User avatar
godix
a disturbed member
 
Joined: 03 Aug 2002

Postby derobert » Wed Nov 24, 2004 12:08 pm

godix wrote:Well, I just now got a message telling me I didn't have permission to access this directory when I tried to make a post. Opening a new window and posting from that worked fine though.
yeah, I had to disable access to the forum during the update. That's what you saw.
Key 55EA59FE; fingerprint = E501 CEE3 E030 2D48 D449 274C FB3F 88C2 55EA 59FE
A mighty order of ages is born anew.              http://twitter.com/derobert
User avatar
derobert
Phantom of the .Org
 
Joined: 24 Oct 2001
Location: AOD Command Fortress

Postby Lyrs » Wed Nov 24, 2004 2:27 pm

Yeah, we're safe from highlight crackage now! :roll:
GeneshaSeal - Dead Seals for Free
Orgasm - It's a Science
User avatar
Lyrs
 
Joined: 29 Aug 2002
Location: Internet Donation: 5814 Posts

Postby post-it » Wed Nov 24, 2004 11:35 pm

would a re-routing to "site not found" be considered abnormal?
- the flaw occured while clicking the "video's link" ( the one which leads to
the Donations page - before the AMV starts to download. )

also, the Boards Responce time seems to be getting slower - I'm on dial-up.

- just things I've noticed today, as compared to last week-end.
WinME
User avatar
post-it
 
Joined: 17 Jul 2002
Status: Audio: bass remains; if else, 3D

Postby Zero » Thu Nov 25, 2004 1:35 am

post-it wrote:would a re-routing to "site not found" be considered abnormal?
- the flaw occured while clicking the "video's link" ( the one which leads to
the Donations page - before the AMV starts to download. )


Should have nothing to do with the fourms. (Unless the databases are tied)

also, the Boards Responce time seems to be getting slower - I'm on dial-up.


It's your connection. I don't notice a change.

-Zero
Phade wrote:(I've actually promised to spend some time with my wife now. It's "happy Friday time".)
User avatar
Zero
 
Joined: 11 Jul 2004
Location: Somewhere else


Return to Site Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests