Random Closes Premiere Pro 1.5

The old Video Software Help forum, left visible as an archive.

Postby Gepetto » Thu Oct 05, 2006 7:09 am

ffdshow does come with AMVapp 2.
And God spoke unto the Chicken, and He said: "Thou shalt crosseth the road", and the Chicken did cross the road, and there was much rejoicing.
My DeviantART profile
User avatar
Gepetto
Mr. Poopy Pants
 
Joined: 10 Jun 2004
Location: The Tokyo Settlement
Status: Bored to tears

Postby The14thGOD » Fri Oct 06, 2006 1:27 am

Project Settings:

General:
Video For Windows
24fps
848x480
Square pixels
Progressive

Video Rendering:
Pic Video MJPEG
Millions of Colors
Optimize stills = checked
http://the14thgod.com
A man is only blind to the world, if he does not understand it.
User avatar
The14thGOD
 
Joined: 21 Feb 2004
Location: Everywhere

Postby Gepetto » Fri Oct 06, 2006 4:19 pm

It doesn't have anything to do with the problem at hand, but uncheck "Optimize stills". It makes anything that doesn't move look weird.

And MJPEG isn't a good codec for exporting (although it's great for rendering). Use HuffYUV or Lagarith (unless you're using MJPEG lossless, in which case I wouldn't know because I've never used it).
And God spoke unto the Chicken, and He said: "Thou shalt crosseth the road", and the Chicken did cross the road, and there was much rejoicing.
My DeviantART profile
User avatar
Gepetto
Mr. Poopy Pants
 
Joined: 10 Jun 2004
Location: The Tokyo Settlement
Status: Bored to tears

Postby The14thGOD » Fri Oct 06, 2006 4:51 pm

Ya I know, that's just the settings for while in premiere. I'll uncheck that other option though and see how it looks.
http://the14thgod.com
A man is only blind to the world, if he does not understand it.
User avatar
The14thGOD
 
Joined: 21 Feb 2004
Location: Everywhere

Postby Krisqo » Fri Oct 06, 2006 5:08 pm

I don't think unchecking "Optimize Stills" will change anything, at least for me it dosen't.

Looking more into this, It seems to be more of a memory problem. For example, I had NO problems editing, rendering, or exporting the beta of my new video which uses old footage that is not currently filtered. But when I did the same for my newer and cleaned up Gunslinger Girl segment for a MEP, it died three times while trying to render. I seem to always have this problem with newer anime like GG, Madlax, or Kaleido Star.

If that helps with the troubleshooting going on.
Image
User avatar
Krisqo
Cooking Oil
 
Joined: 07 Jul 2003
Location: Moderating the Adobe Forums
Status: W.O.A (Waiting on Aion)

Postby Pwolf » Fri Oct 06, 2006 5:10 pm

are you using setmemorymax() ?

Pwolf
ImageImage
ImageImage
Like the AMV .Org App? Think about donating to help me make it better.
User avatar
Pwolf
Friendly Neighborhood Pwaffle
 
Joined: 03 May 2001
Location: Some where in California, I forgot :\

Previous

Return to Video Software Help Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests