DC10+ Monitor to TV?

This forum is for help with and discussion about your video hardware.

DC10+ Monitor to TV?

Postby bdeakin22 » Mon Aug 12, 2002 8:18 pm

Hi. I have a DC10+ and I want to know if its possible to get it to output the monitor window in Premiere to my TV via the S-VHS output? Thanks!
bdeakin22
 
Joined: 28 Jul 2002
Location: Red Bank, NJ

Postby Castor Troy » Tue Sep 17, 2002 7:29 pm

Nope.
Image
"You're ignoring everything, except what you want to hear.." - jbone
User avatar
Castor Troy
Ryan Molina, A.C.E
 
Joined: 16 Jan 2001
Location: California
Status: Retired from AMVs

Postby Coderjoe » Mon Oct 07, 2002 3:56 am

No. That is a feature of realtime editing cards, such as the Pinnacle DV500+, DC-1000, and higher. the DC10+ is not a realtime editing card. Sorry. :(
User avatar
Coderjoe
 
Joined: 03 Mar 2001


Return to Video Hardware Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests