DC10+ Monitor to TV?

This forum is for help with and discussion about your computer hardware.
bdeakin22
Joined: Sun Jul 28, 2002 8:43 pm
Location: Red Bank, NJ
Contact:
Org Profile

DC10+ Monitor to TV?

Postby bdeakin22 » Mon Aug 12, 2002 8:18 pm

Hi. I have a DC10+ and I want to know if its possible to get it to output the monitor window in Premiere to my TV via the S-VHS output? Thanks!

User avatar
Castor Troy
Ryan Molina, A.C.E
Joined: Tue Jan 16, 2001 8:45 pm
Status: Retired from AMVs
Location: California
Contact:
Org Profile

Postby Castor Troy » Tue Sep 17, 2002 7:29 pm

Nope.
Image
"You're ignoring everything, except what you want to hear.." - jbone

User avatar
Coderjoe
Joined: Sat Mar 03, 2001 11:46 am
Contact:
Org Profile

Postby Coderjoe » Mon Oct 07, 2002 3:56 am

No. That is a feature of realtime editing cards, such as the Pinnacle DV500+, DC-1000, and higher. the DC10+ is not a realtime editing card. Sorry. :(


Return to “Hardware Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests