HELP! I'm new at AMV-making and AMVapp isn't working!

This forum is for video and audio help and discussion.
Mitsukai Mizu Amaya
Joined: Wed May 28, 2008 6:41 pm
Org Profile

HELP! I'm new at AMV-making and AMVapp isn't working!

Postby Mitsukai Mizu Amaya » Wed May 28, 2008 6:52 pm

I downloaded exactly as it said to and everything, to the letter. But everytime I run the tests to make sure it's working right, the majority of the tests fail. I don't know what is wrong. I use a Windows Vista against my will, and cannot change that. T.T Please, someone help! Here's a screenshot of what the problem looked like:
Image
I am in urgent, urgent need of help! PLEEEASE! *begs*

User avatar
The Origonal Head Hunter
The Propheteer
Joined: Sat Jul 16, 2005 12:21 am
Status: Hooked on a Feeling
Location: State of Denial
Contact:
Org Profile

Postby The Origonal Head Hunter » Wed May 28, 2008 7:06 pm

The tests don't work on Vista, but everything should still run normally.
RonnieDaking wrote:i like my anime like I like my women, from japan and speaking english

Image
Boredom.

Mitsukai Mizu Amaya
Joined: Wed May 28, 2008 6:41 pm
Org Profile

Postby Mitsukai Mizu Amaya » Wed May 28, 2008 7:18 pm

Really? Argh... Then teh newbie here (being me) cannot test to make sure anything works... great. >.>
Thanks then! Vista is SO gone when I get th chance...

User avatar
JaddziaDax
Crazy Cat Lady!
Joined: Tue Mar 16, 2004 6:25 am
Status: I has a TRU Arceus
Location: somewhere i think O.o
Contact:
Org Profile

Postby JaddziaDax » Wed May 28, 2008 8:50 pm

it's a known issue, so no stress.
if you want you can make a test clip yourself by filtering a random avi file just to make sure avisynth works.


Return to “Video & Audio Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests