Zarxgui Help

This forum is for video and audio help and discussion.
User avatar
xGracigloo
Joined: Tue May 18, 2010 4:55 pm
Location: USA
Contact:
Org Profile

Zarxgui Help

Postby xGracigloo » Sun Mar 02, 2014 10:12 pm

After I've encoded an AMV from zarxgui, the new .mp4 file won't open or play on my computer at all. I have zarxgui 2.0 (it has worked the best for me so far on my laptop, which is a 64-bit Windows 8). Do you think this problem is being caused by zarxgui or something else on my operating system? And of course I'd like to fix it.

User avatar
Kimberly
Joined: Sat Sep 18, 2004 5:39 pm
Contact:
Org Profile

Re: Zarxgui Help

Postby Kimberly » Sun Mar 02, 2014 11:14 pm

Try downloading CCCP and then see if it plays.
ImageImage

User avatar
l33tmeatwad
Joined: Wed Feb 16, 2005 3:22 pm
Status: Trolling
Location: Blacksburg, VA
Contact:
Org Profile

Re: Zarxgui Help

Postby l33tmeatwad » Sun Mar 02, 2014 11:24 pm

Zarx264Gui 2.0 was broken by QuickTime due to it's dependance on it, upgrade to Zarx264Gui 3.0: http://www.amvhell.com/stuff/zarx264gui/
Software & Guides: AMVpack | AMV 101 | AviSynth 101 | VapourSynth 101
PixelBlended Studios: Website | Facebook | Tumblr | Twitter | YouTube

User avatar
xGracigloo
Joined: Tue May 18, 2010 4:55 pm
Location: USA
Contact:
Org Profile

Re: Zarxgui Help

Postby xGracigloo » Sun Mar 02, 2014 11:29 pm

I thought I tried that before and it didn't work..but I just tried it now and it did :D Thanks, I think xD


Return to “Video & Audio Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests