Zarxgui issue

This forum is for video and audio help and discussion.

Zarxgui issue

Postby boagz57 » Wed Sep 11, 2013 9:42 pm

Hey guys. There has been a recent problem I've been experiencing with zarxgui. When I encode a video with zarx about 98 percent gets done and then a window pops up saying x264.exe has stopped working. I click the "check online for a solution and close the program" and for whatever reason this works and zarx finishes except when I go to try and play the newly encoded video I get this message, "error-2048: Couldn't open the file ____________zarx264gui.mp4 because it is not a file that quicktime understands". Whats going on? Thanks for any help!
boagz57
 
Joined: 22 May 2013

Re: Zarxgui issue

Postby l33tmeatwad » Thu Sep 12, 2013 6:55 pm

If you are using zarx264gui 2.0, there is a known compatibility issue that causes this issue when using newer versions of quicktime. I would recommend either using zarx264gui 1.41 or trying out the new beta of zarx264gui 3.0 (although this will require you to have AviSynth 2.6 installed).
Sites: Website | Facebook | Twitter | YouTube
Guides & Scripts: AMV 101 | AviSynth 101 | Anime Upscale
PixelBlended Studios: Website | Facebook | Tumblr | Twitter | YouTube
User avatar
l33tmeatwad
 
Joined: 16 Feb 2005
Location: Charleston, SC
Status: Trolling

Re: Zarxgui issue

Postby boagz57 » Thu Sep 12, 2013 11:09 pm

Okay thanks. downgrading to 1.41 seemed to help.
boagz57
 
Joined: 22 May 2013


Return to Video & Audio Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests