Subs at MPC got..wierd

This forum is for video and audio help and discussion.

Subs at MPC got..wierd

Postby Kawatta-kun » Sun Nov 21, 2010 7:10 pm

I don't know what the hell I must have done, somewere, dunno, but subs got like this.
Spoiler :
Image


When fading, they stay like black:
Spoiler :
Image


Subs and video source are from THORA.
Image Image
User avatar
Kawatta-kun
 
Joined: 27 Jul 2005
Location: Povoa de Santa Iria, Lisbon
Status: Awesomely great

Re: Subs at MPC got..wierd

Postby Kawatta-kun » Sun Nov 21, 2010 7:18 pm

Also there's lagging : (
Image Image
User avatar
Kawatta-kun
 
Joined: 27 Jul 2005
Location: Povoa de Santa Iria, Lisbon
Status: Awesomely great

Re: Subs at MPC got..wierd

Postby Pwolf » Mon Nov 22, 2010 3:27 am

try ripping the source from the dvds?
ImageImage
ImageImage
Like the AMV .Org App? Think about donating to help me make it better.
User avatar
Pwolf
Friendly Neighborhood Pwaffle
 
Joined: 03 May 2001
Location: Some where in California, I forgot :\

Re: Subs at MPC got..wierd

Postby Kawatta-kun » Mon Nov 22, 2010 10:22 am

No? Like this is some problem it ocurred at MediaPlayerClassic. Just want to improve subs quality.

I can always try to re-install CCCP of course.
Image Image
User avatar
Kawatta-kun
 
Joined: 27 Jul 2005
Location: Povoa de Santa Iria, Lisbon
Status: Awesomely great

Re: Subs at MPC got..wierd

Postby Kawatta-kun » Mon Nov 22, 2010 12:19 pm

Doesn't matter now, re-installed CCCP.
Image Image
User avatar
Kawatta-kun
 
Joined: 27 Jul 2005
Location: Povoa de Santa Iria, Lisbon
Status: Awesomely great


Return to Video & Audio Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests